Vietnamesiske retter

V1. Bun bo/ga xao *H, P, F.............................179/197

Stekt okse/kyllingfilet servert med agurk, urter, risnudler

 og fiskesaus

V2. Bun cha gio *H, SK, P, F, E........................179/197

2 vårruller servert med agurk, urter, risnudler og fiskesaus

V3. Vit/Tom/Ga Xao Gung *H, S, CA, F..........185/204

Woket and, kylling eller scampi med grønnsaker,

ingefær, cashewnøtter og chilisaus

V6. Bo Xao Cari *H, S......................................209/229

Okseindrefilet woket i currysaus og grønnsaker

V7. Bo Luc Lac *H, S, BL, F.............................209/229

Biff woket i østerssaus, hvitløk, tomat og pepper

V8. Bo Xao Lan *H, S, E, P, F..........................209/229

Biff med grønnsaker i kokosmelk, curry og peanøtter

V10. Mi Xao Tom/Ga *H, S, SK, BL.................179/197

Stekte nudler med kongereker eller kylling og grønnsaker

V11. Mi Xao Hai San *H, S, SK, BL..................199/219

Stekte nudler med scampi, kamskjell og grønnsaker

V12. Hu Tieu Xao Tom & Ga*H, S, SK, BL.......185/204

Stekte risnudler med scampi og kylling og grønnsaker

V15: Bo Xao Xa Ot *H, BL, F............................209/229

Biff med paprika, løk, gressløk, sitrongress og chili