Vietnamesiske retter
V1. Bun bo/ga xao *H, P, F.............................179/197
Stekt okse/kyllingfilet servert med agurk, urter, risnudler
og fiskesaus
V2. Bun cha gio *H, SK, P, F, E........................179/197
2 vårruller servert med agurk, urter, risnudler og fiskesaus
V3. Vit/Tom/Ga Xao Gung *H, S, CA, F..........185/204
Woket and, kylling eller scampi med grønnsaker,
ingefær, cashewnøtter og chilisaus
V6. Bo Xao Cari *H, S......................................209/229
Okseindrefilet woket i currysaus og grønnsaker
V7. Bo Luc Lac *H, S, BL, F.............................209/229
Biff woket i østerssaus, hvitløk, tomat og pepper
V8. Bo Xao Lan *H, S, E, P, F..........................209/229
Biff med grønnsaker i kokosmelk, curry og peanøtter
V10. Mi Xao Tom/Ga *H, S, SK, BL.................179/197
Stekte nudler med kongereker eller kylling og grønnsaker
V11. Mi Xao Hai San *H, S, SK, BL..................199/219
Stekte nudler med scampi, kamskjell og grønnsaker
V12. Hu Tieu Xao Tom & Ga*H, S, SK, BL.......185/204
Stekte risnudler med scampi og kylling og grønnsaker
V15: Bo Xao Xa Ot *H, BL, F............................209/229
Biff med paprika, løk, gressløk, sitrongress og chili