Thai Retter

TS.1 Yam Nuea Yang *H, P, F ............................215/236 

Thai salat med grillet oksefilet

TS.3 Gung Plaa *H,P, SK, F ................................195/215 

Thai Salat med scampi

S1. Tom Kha Gai Noodle Soup *H, F.................179/197

Spicy nuddelsuppe med kylling, sopp og kokosmelk

S2. Tom Yum Noodle Soup*SK, H, F................ 179/197

Nuddelsuppe med scampi, sitrongress, koriander & sopp

T1. Pad Thai *E, H, SK, P, S, F............................185/204

Stekte risnudler med kylling, scampi og grønnsaker

T2. Kaeng pedd *SK, F........................................185/204

Spicy rød curry med scampi med ferske grønnsaker.

T3. Gaeng kheowan Gai * F...............................185/204

Spicy grønn curry med kylling woket ferske grønnsaker

T5. Gaeng Ped Bet Yang * F .............................209/229

And i rød karri, kokosmelk, grønnsaker og ananas

T7. Panang Gai *SK, F........................................185/204 

Kylling/scampi i panang currysaus og grønnsaker

T8. Gai Pad Medmamuang *H, S, N, BL, F........185/204

Stekt kyllingfilet med cashewnøtter, grønnsaker og chili.

T9. Biff med thai-basilikum*H, S, F, BL............209/229

Indrefilet woket med thai basilikum, løk, paprika

T10. Nuea Pad Peth Prikgaen *H, S, F, BL........209/229

Okseindrefilet i thai spesial saus

T11.Bet priewan *H............................................209/229

Innbakt andefilet i sursøt saus og grønnsaker

T12. Gai Priewan *H...........................................185/204

Innbakt kyllingfilet i sursøtsaus.

T13. Gung Priewan *H, SK................................185/204

Innbakt kongereker i sursøtsaus.

T15. Pad Hoi Shell Kratiem *H, SK, BL, F .......219/240

Stekte kamskjell og kongereker med hvitløk og grønnsaker