Thai Retter
TS.1 Yam Nuea Yang *H, P, F ............................215/236
Thai salat med grillet oksefilet
TS.3 Gung Plaa *H,P, SK, F ................................195/215
Thai Salat med scampi
S1. Tom Kha Gai Noodle Soup *H, F.................179/197
Spicy nuddelsuppe med kylling, sopp og kokosmelk
S2. Tom Yum Noodle Soup*SK, H, F................ 179/197
Nuddelsuppe med scampi, sitrongress, koriander & sopp
T1. Pad Thai *E, H, SK, P, S, F............................185/204
Stekte risnudler med kylling, scampi og grønnsaker
T2. Kaeng pedd *SK, F........................................185/204
Spicy rød curry med scampi med ferske grønnsaker.
T3. Gaeng kheowan Gai * F...............................185/204
Spicy grønn curry med kylling woket ferske grønnsaker
T5. Gaeng Ped Bet Yang * F .............................209/229
And i rød karri, kokosmelk, grønnsaker og ananas
T7. Panang Gai *SK, F........................................185/204
Kylling/scampi i panang currysaus og grønnsaker
T8. Gai Pad Medmamuang *H, S, N, BL, F........185/204
Stekt kyllingfilet med cashewnøtter, grønnsaker og chili.
T9. Biff med thai-basilikum*H, S, F, BL............209/229
Indrefilet woket med thai basilikum, løk, paprika
T10. Nuea Pad Peth Prikgaen *H, S, F, BL........209/229
Okseindrefilet i thai spesial saus
T11.Bet priewan *H............................................209/229
Innbakt andefilet i sursøt saus og grønnsaker
T12. Gai Priewan *H...........................................185/204
Innbakt kyllingfilet i sursøtsaus.
T13. Gung Priewan *H, SK................................185/204
Innbakt kongereker i sursøtsaus.
T15. Pad Hoi Shell Kratiem *H, SK, BL, F .......219/240
Stekte kamskjell og kongereker med hvitløk og grønnsaker