Kinesiske Retter
K1. Gong Bao *H, S, CA, SK, BL, F..................185/204
En krydret rett med kylling eller scampi, grønnsaker,
cashewnøtter og chilisaus
K2. Szechuan *S, H, F, BL..............................209/229
Indrefilet eller kylling woket med ferske grønnsaker
K3. Ala And *H, S...........................................209/229
Grillet andebryst med ferske grønnsaker og hoisinsaus
K4. Pepperbiff med cognac *H, S, F, BL......209/229
Marinert indrefilet med cognac, hvitløk, chili og hotbean
K5. Crispy Duck (for 2 personer) *H, S........439/485
Serveres med grønnsaker, hoisinsaus og pannekaker
K6. Chop Suey *H, S, F, BL...........................209/229
En klassisk kinesisk rett laget av biff og grønnsaker
K7. Stekt Ris H, E, F......................................159/183
Stekt ris med kylling, egg og grønnsaker