Kinesiske Retter

K1. Gong Bao *H, S, CA, SK, BL, F..................185/204

En krydret rett med kylling eller scampi, grønnsaker, 

cashewnøtter og chilisaus

K2. Szechuan *S, H, F, BL..............................209/229

Indrefilet eller kylling woket med ferske grønnsaker

K3. Ala And *H, S...........................................209/229

Grillet andebryst med ferske grønnsaker og hoisinsaus

K4. Pepperbiff med cognac *H, S, F, BL......209/229

Marinert indrefilet med cognac, hvitløk, chili og hotbean

K5. Crispy Duck (for 2 personer) *H, S........439/485

Serveres med grønnsaker, hoisinsaus og pannekaker

K6. Chop Suey *H, S, F, BL...........................209/229

En klassisk kinesisk rett laget av biff og grønnsaker

K7. Stekt Ris H, E, F......................................159/183

Stekt ris med kylling, egg og grønnsaker